Region: Aš bude hostit semifinálové kolo sportovního den mládeže

Jedná se o projekt pro děti a mládež, který se koná na sportovištích základních škol ve 250 městech a obcích České republiky. V Aši se 2. ročník semifinálového turnaje Sportovní den mládeže s TAJV uskuteční na venkovním multifunkčním hřišti ZŠ Hlávkova. Nejlepší hráče čeká postup do národního finále, jež se bude konat v Poděbradech.

dezinfekce

Účastníci semifinálového kola změří své síly se soupeři ve fotbalu, florbalu, házené, frisbee a tenisu. Národní finále, do kterého postoupí ti nejúspěšnější, se odehraje na začátku prosince v Městské sportovní hale v Poděbradech.

2. ročník semifinálového turnaje Sportovní den mládeže s TAJV v Aši se uskuteční 5. 10. 2022 od 10 hodin. Pro přihlášení je možné využít online přihlášku na webových stránkách, kde jsou uvedeny i další důležité informace. Akce se koná pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Národní sportovní agentury a hejtmana Karlovarského kraje. 

Hlavním cílem projektu je rozvoj pohybových schopností a dovedností dětí školního věku, motivovat děti ke sportu, pohybu, soutěžení a k aktivnímu trávení volného času a v neposlední řadě také vytváření a prohlubování přátelství mezi jednotlivými účastníky.

Zdroj: Krajské listy

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy