Region: Dobrovolníci pořádají koncerty na podporu Jiřího Drahoše

Na celé řadě míst v republice se dnes uskuteční akce na podporu prezidentského kandidáta Jiřího Drahoše. V našem regionu se chystají tři koncerty a na ten sokolovský přijede i kandidát z prvního kola Marek Hilšer. Jako první začíná událost v Karlových Varech, a to v 16:00 v Zeyerově ulici u Národního domu.

dezinfekce

"Koncert Společně to dáme jsme dali díky dobrovolníkum a podporovatelům během čtyř dnů. Měl by být vyvrcholením celé volební kampaně a zároveň takové poděkování všem, kteří tomu věnovali svůj volny čas, bez nároku na odměnu," uvedl za pořadatele Lukáš Motl.

Akci svým vystoupením bez nároku na honorář zatím potvrdili: DJ Silent Cut, ForteBand Stanislava&Pepa Škulavík, Bernard Blues Band a Milan Krajíc&Přátelé. Ukončení je plánováno na 18:00.

Druhým městem je Sokolov. Alfa Music Club otevře své prostory v 18:30. Představí se místní kapely: Forte Band, Loudky, Cajk, Blahobeat a písničkář Levoruký Eda. Program se ještě dolaďuje, ale chybět by neměla i SLAM POETRY: Robert Netuka alias TUKAN (vicemistr ČR 2017, Sokolov).

Ze Sokolova přineseme na našem facebookovém profilu dva živé vstupy. Jeden na zahájení a poté po 21 hodině. 

"Chtěl bych na koncert pozvat všechny, kteří si přejí změnu na Pražském hradě nebo nejsou rozhodnutí. Chceme, aby to byla příjemná a pohodová akce. Náš koncert přijede osobně navštívit i Marek Hilšer, kandidát z prvního kola prezidentských voleb," vysvětlil spolupořadatel akce Miroslav Balatka.

Akce by měla běžet do 23 hodin. Jako třetí město v regionu se připojí ve 20 hodin Loket. 

"V Lokti se sejdou příznivci prezidentského kandidáte Jiřího Drahoše v hospůdce U Gardnera, kde bude večer koncertík na jeho podporu "Společně to dáme". Zahrají kapely Cajk a Bád Boys," říká místostarosta Lokte Petr Zahradníček, jinak také podporovatel Jiřího Drahoše.

Všichni vystupující přislíbili vystoupit bez nároku na honorář. V Sokolově ale na ně čeká domácí guláš, který pořadatelé včera uvařili.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy