Region: Vánoční stromek Naděje bude plnit přání také na krajském úřadě

I v letošním roce se Karlovarský kraj zapojil do charitativní akce Vánoční stromek Naděje, která se snaží splnit vánoční přání dětí z dětských domovů na území Karlovarského a Plzeňského kraje. Seznam přání je umístěn přímo u stromečku na úřadě a na krajských webových stránkách.

dezinfekce

„Již v minulém roce jsme se do této charitativní akce zapojili a společnými silami se nám podařilo splnit všechna přání, která byla umístěna na stromku v prostorech krajského úřadu. Děti z dětských domovů tak byly obdarovány dárky, které si přály. A já věřím tomu, že i v letošním roce se nám podaří vykouzlit úsměv na tváři dětem, které nemohou trávit vánoční čas se svými rodinami a nejbližšími,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.

Přání dětí, mezi kterými jsou například bezdrátová sluchátka, kufr, oblečení, chytré hodiny na sportování, dětský stůl a další, může splnit kdokoliv. Umístěna jsou na vánočním stromě ve vestibulu budovy A Krajského úřadu, jejich seznam je zároveň uveden také na tabuli vedle stromku a na krajských webových stránkách. Jakmile si někdo vybere přání, které bude chtít splnit, je nutné, aby zavolal na telefonní číslo 354 222 327, a to zejména proto, aby nedocházelo k opakovanému nákupu téhož dárku. Zakoupený dárek je pak potřeba doručit na krajský úřad do dvou dnů, nejdéle však do 16. 12. 2022. Po tomto termínu budou dárky rozděleny a předány do příslušných dětských domovů. 

V případě zájmu je možné také přispět finančně na transparentní účet č. 4119164043/0800. Z vybraných peněz budou zakoupeny dárky, které případně na stromcích zbydou. K akci se v Karlovarském kraji připojily i další instituce, firmy a společnosti.  

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy