Rozzařte svou svatbu prostřednictvím originální dekorace

Snad každý šťastný pár chce, aby hosté na plánovanou svatbu nikdy nezapomněli. Mělo by jít o výjimečnou událost, která se navždy zapíše do srdcí přítomných nejenom svou atmosférou, ale také pečlivě připraveným jídlem nebo dekoracemi.

dezinfekce

To vše totiž dohromady tvoří plnohodnotnou mozaiku celé svatby. Pokud jeden komponent chybí, pak nebudou dobře fungovat ani zbývající dva. Nejopomíjenějším faktorem z této trojice bývají dekorace.

Nápadité dekorace dodají svatbě šmrnc

Květinová výzdoba nebo dekorativní prostírání na stolech je samozřejmost. Když se však na celou problematiku podíváte trochu kritickou optikou, pak zjistíte, že je to vlastně na všech svatbách skoro stejné. Nezáleží na tom, v jakém stylu svatbu ladíte. Vintage kytice i moderní kytice jsou totiž nakonec... jen kytice.

Jak tedy dodat celé akci šmrnc
? Zkuste vsadit na světelná písmena, která nikdo z hostů zaručeně nepřehlédne. Musí však jí o ta bytelná a na první pohled identifikovatelná. A jak by měla vypadat?

Malé a lehké konstrukce nechtějte

Počítejte s tím, že půjde o dekoraci, o kterou bude rozhodně zájem. Musí tedy vydržet náhodné opření dětí nebo chůzi příliš veselého hosta. 100 centimetrů a 10 kilogramů – to by měla být vaše kritéria. 100 centimetrů výšky zajistí, že světelná písmena na svatbu opravdu nikdo nepřehlédne, a desetikilogramová hmotnost se zase postará o to, že nepůjdou jen tak jednoduše shodit.

Při výběru písmen se meze nekladou. Můžete například napsat své iniciály nebo hosty nasměrovat na určité místo (úspěch bude mít určitě podsvícené slovo BAR, nejlépe ještě doplněné šipkou). Světlo z písmen pak dodá vašim fotografiím opravdu jedinečnou atmosféru. Navíc si dnes vše můžete jednoduše pronajmout a nemusíte tedy utrácet za dekorace, které použijete jenom jednou za život. Vyzkoušet to můžete třeba na stránkách Písmenkov.cz.

Zdroj obrázku: TaraPatta / Shutterstock.com

Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy