Sokolov: Obyvatelé diskutovali o problémech s azylovým domem nebo o dopravní situaci

Na Šenvertě se uskutečnilo další veřejné setkání představitelů města s obyvateli této lokality. Setkání navázalo na předchozí schůzku, která se konala v prosinci loňského roku, a zaměřilo se na aktuální problémy, které trápí místní obyvatele.

dezinfekce

Jedním z hlavních témat bylo fungování místního azylového domu. Obyvatelé si opakovaně stěžují na problémy, které jim způsobují klienti tohoto zařízení. Na setkání byli přítomni i zástupci vedení azylového domu, aby mohli s občany diskutovat a hledat řešení. Vedení města se zavázalo, že bude se zástupci azylového domu dále jednat a pracovat na zlepšení situace.

Dalším bodem jednání byly stížnosti na údržbu veřejných prostor, které patří společnosti SUAS a Správě železnic. Obyvatelé Šenvertu si stěžovali také na znečištění domů způsobené těžbou uhlí. V reakci na to město plánuje častější kropení ulic a bude jednat s vedením Sokolovské uhelné o dalších opatřeních.

Diskuze se také dotkla komplikací s parkováním a změn dopravní situace v některých ulicích. Obyvatelé upozorňovali na nedostatečný počet přechodů pro chodce a další dopravní problémy. Město přislíbilo, že se bude těmito otázkami dále zabývat a hledat spolu s Dopravním inspektorátem vhodná řešení.

Zdroj: Město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy