Sokolov: Rekonstrukce zázemí fotbalistů Baníku pokračuje (TV Západ)

V letošním roce se po dlouhých letech dočkala rekonstrukce budova zázemí fotbalistů FK Baník Sokolov. Nevyhovující prostory šaten i dalších prostor jako administrativní část, rozcvičovny nebo studovny pro dojíždějící mladé fotbalisty, budou opraveny ve dvou fázích.

dezinfekce

"V současné době probíhá první etapa, tzn. probíhá rekonstrukce prostorů, kde jsou umístěné šatny a sociálky s tím, že zakázka byla v hodnotě 12,5 milionu korun. V současné době se dostáváme do fáze, kdy prostřednictvím změnových listů dochází k úpravě rozpočtovaných prací a v současné době jsme ve stavu, kdy město šetří asi 53 tisíc korun z toho, co vzniklo v současné době na základě v průběhu té stavby. Stavba bude i nadále pokračovat a já věřím, že už ty náklady nebudou nějaké zásadní, a že jí brzy dokončíme," popsal průběh rekonstrukčních prací starosta Sokolova Petr Kubis. 

Zároveň se v budově opravují dva byty.

"Jsou to bytové jednotky o velikosti 3+1, kde proběhne celková rekonstrukce s tím, že se tam budou měnit podlahové krytiny, budou se měnit sociální zařízení, kuchyňské linky a následně se samozřejmě budeme snažit tyto byty dát do nájmu," dodal Kubis.  

Objekt v roce 2021 dostal novou sedlovou střechu. Proběhla také výměna starých, dožilých oken za nová. V příštím roce by měly být kompletní opravy celé budovy za více než 30 milionů dokončeny. Mladí fotbalisté by se tak měli dočkat důstojného zázemí podobě jako před nimi hokejisté a tenisový klub. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy