Web VISIT CHEB navazuje na interaktivní encyklopedii města Chebu

Město Cheb spustilo pro veřejnost zcela nový portál www.visitcheb.cz, který v současné době funguje v uživatelském - testovacím provozu.

dezinfekce

Web je po obsahové stránce modernizací předchozí interaktivní encyklopedie, ale zároveň představuje kompletně novou platformu s výrazně změněným konceptem. Ten klade větší důraz na intuitivní vyhledávání historických památek a zobrazení jejich profilů s interaktivním obsahem v podobě virtuálních prohlídek s přehledně strukturovanými informacemi, galeriemi a dalšími funkcemi.

Vedle encyklopedické části web obsahuje také propojeného virtuálního průvodce městem, který umožňuje procházet jeho klíčové části a navštěvovat tak jednotlivé památky. Památky mají zároveň svůj profil a virtuální snímky na Google Maps, kde fungují jako další propagační nástroj, zobrazující reklamu na web VISIT Cheb.

Vyhledávací systém zahrnuje mimo jiné funkci rozpoznání polohy uživatele, díky čemuž je možné zobrazit si cíle, které jsou na dosah, a to s dalšími možnostmi filtrování dle jednotlivých kategorií.

Vedle památek lze objevovat významné osobnosti spjaté s historií města, tematické prohlídkové trasy a speciální sekce zaměřené na specifický obsah, např. časovou osu, atlas historických krovů či  archeologický výzkum.

Web je určen nejen turistům, kteří jej mohou použít jako průvodce při skutečné návštěvě, ale také odborné veřejnosti, studentům a samozřejmě obyvatelům města Chebu.

Web je přístupný ve 3 jazykových verzích (čeština, němčina a angličtina) a je kompatibilní se všemi moderními platformami (chytré telefony, tablety, desktop zařízení).

VISIT CHEB je koncipován především jako komplexní nástroj představující historii města Chebu, kterou provede své uživatele moderním způsobem.

Zdroj: Město Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy