Cheb: Klub seniorů navštívil Průhonický park

0

klub, klub seniorů, cheb, město cheb, odbor, odbor zdravotnictví, senior, senioři, výlet, průhonice, průhonický park


Členové Klubu seniorů Cheb, Dlouhá 12, navštívili pohádkovou přírodu pár kilometrů od hlavního města – Průhonický zámecký park, ve kterém byla natočena řada pohádek.

Park je nejkrásnější právě na jaře, kdy kvete velké množství zajímavých rostlin, včetně rododendronů. Těch se tu nachází okolo 8000 kusů. Průhonice představují unikátní dílo vrcholného období přírodně krajinářského slohu v Evropě a je mimořádně cennou dendrologickou sbírkou. Park je zapsán na Seznamu světového dědictví Unesco.

Výlet se vydařil. Každý účastník si zvolil podle svých fyzických možností vhodný prohlídkový okruh. Počasí nám přálo a už nyní se těšíme na další místo, které společně navštívíme.

Pokud jste chebský senior, seniorka a rádi byste se účastnili podobných výletů a dalších pestrých činností našeho klubu, kontaktujte sociální pracovnici odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu Cheb paní Květoslavu Cizlerovou, DiS. na tel. č. 354 440 295. Ráda Vám sdělí bližší informace nebo Vám zprostředkuje návštěvu klubu seniorů.

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví
Město Cheb




Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář