ZPRÁVY Sport Karlovarský kraj

2004 – Cheb: Minigolfisté hostili Mistrovství ČR žáků a juniorů (TV Západ)

O uplynulém víkendu hostil minigolfový areál u chebského zimního stadionu celostátní turnaj mládeže Junior Trophy Cheb 2004, který byl juniorským a žákovským mistrovstvím České republiky.

0

Před 5 dny 1 Editor

2004 – Nebanice: Koňská spřežení se utkala podvanácté (TV Západ)

Areál nebanického jezdeckého klubu hostil v závěru minulého týdne mezinárodní závody koňských spřežení. Ty se tady konaly už po dvanácté, ale teprve počtvrté se soutěžilo o body do prestižního Světového poháru, jehož součástí je pouhých osm závodů, mimo jiné třeba v anglickém Windsoru nebo německém Aachenu.

0

Před 6 dny 1 Editor

Loket: Mistrovství světa v motokrosu, policisté zvýšili výkon služby

Jako každý rok, tak i v tom letošním se v Lokti koná Mistrovství světa v motokrosu ve třídách MXGP a MX, a to již o tomto víkendu ve dnech 20. – 21. července 2024. Fanoušci se do motokrosového areálu Loketských serpentin sjíždí nejen z České republiky, ale i z různých koutů světa. Tohoto sportovního víkendu se každý rok účastní tisíce návštěvníků.

0

Před týdnem 3 Admin

2004 – Sokolov: Výstavba zázemí pro sportovce bude hotová letos (TV Západ)

Ještě do konce letošního roku se dočkají sportovci využívající areál sokolovského Baníku nových šaten, sprch, toalet a dalšího potřebného zázemí. Před několika dny totiž začala kompletní rekonstrukce obou budov u brány borců na hlavním stadionu.

0

Před týdnem 1 Editor

Kraslice: Město chce skatepark, další sportoviště se opravují (TV Západ)

Sportovci a veřejnost v Kraslicích se může těšit na další investice do sportovišť ve městě. Tři největší projekty jsou v různé fázi realizace, přičemž nejdále je modernizace fotbalového stadionu za zhruba 15 milionů korun.

0

Před týdnem 1 Editor

Co dělat když se nudíš

Zjistěte, co dělat, když se nudíte! Objevte zábavné a kreativní nápady, které vás zabaví. Nezmeškejte naše tipy!

13

Před týdnem Mediální skupina Region24

Region: Karlovy Vary přivítají 10. srpna maratonský šampionát

Karlovy Vary se stanou 10. srpna dějištěm jedné z největších cyklistických událostí roku - Škoda Auto Mistrovství ČR v maratonu! Závod ČEZ Karlovy Vary přiláká nejlepší cyklisty z celé republiky, kteří budou bojovat o titul mistra ČR.

0

Před 2 týdny 3 Admin

2004 – Cheb: Turnaj vozíčkářů ve stolním tenise měl 6. ročník (TV Západ)

Ve sportovní hale Lokomotivy se v sobotu 10. července konal již šestý ročník turnaje ve stolním tenise vozíčkářů Cheb Open, jehož hlavním pořadatelem byl Sportovní klub vozíčkářů západočeského regionu.

0

Před 2 týdny 1 Editor

Karlovarsko: Policisty je možné během prázdnin potkat u vodních ploch

Jako každý rok se policisté z Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje od června až do září zaměřují na výkon své práce v okolí vodních prostranství, jako jsou koupaliště, vodácké kempy, rekreační areály u vody a další. S výkonem jejich práce je spojena celorepubliková preventivní akce pod názvem „Bezpečně u vody“. Ta je zaměřena nejen na osoby, které se pohybují po vodních plochách na různých lodích, ale také na osoby, jenž chodí k vodním tokům relaxovat, tedy rekreanty či návštěvníky

0

Před 2 týdny 3 Admin

2004 – Sokolov: Velká cena v triatlonu měla rekordní účast (TV Západ)

Rekordní dvě stovky závodníků se postavili na start Velké ceny Sokolova v triatlonu. Ta je součástí závodů Českého poháru.

0

Před 2 týdny 1 Editor

Sokolov: Gymnazisté vysportovali 100 tisíc korun pro zařízení v kraji

Na půdě Gymnázia Sokolov proběhlo slavnostní ukončení projektu Move for help. Ten měl gymnazisty v uplynulém školním roce motivovat ke zdravějšímu životnímu stylu, pohybu a pomoci druhým, jak vyplývá z překladu. Žáci sportovními výkony, které byly následně převedeny na finanční dar, podporovali vybrané organizace v oblasti zdravotnictví nebo sociálních služeb. Šek s nejvyšší částkou převzala z rukou hejtmana Karlovarského kraje ředitelka Domácího hospice Motýl.

0

Před 2 týdny 3 Admin

Ostrov: Stovky malých fotbalistů se utkalo na 15. ročníku turnaje (TV Západ)

Jubilejní 15. roční akce Ostrov plný fotbalu se odehrál v sobotu 22. června na zdejších trávnících. K akci bylo počasí milosrdné. Od rána totiž silně pršelo, ale brzy se vyčasilo a celý turnaj nakonec proběhl bez problémů.

0

Před 3 týdny 1 Editor

Cheb: Turnaji vozíčkářů pomohli rozhodčí z Asociace (TV Západ)

Již 26. ročník turnaje ve stolním tenise vozíčkářů Cheb Open se odehrál ve sportovní hale 15. června. Před zahájením zápasů došlo jako obvykle k přivítání účastníků od zástupců partnerů turnaje.

0

Před 3 týdny 1 Editor

2004 – Cheb: Fotbalový turnaj radnic vyhráli domácí (TV Západ)

Hřiště za chebskou 4. základní školou v Hradební ulici hostilo v pátek 25. června fotbalový turnaj, ve kterém se utkaly týmy radnice z Chebu a německého partnerského Hofu.

0

Před 3 týdny 1 Editor
Vizovické Trnkobraní 2024