Aš: Policisté kontrolovali řidiče, tři měli pozitivní test na omamné a psychotropní látky

Policisté z obvodního oddělení Aš prováděli v sobotu 11. března letošního roku kolem třiadvacáté hodiny v Hranicích na Ašsku dohled nad dodržováním bezpečnosti a plynulosti silničního provozu.

dezinfekce

 Krátce před půl dvanáctou hodinnou večerní si policisté všimli projíždějícího vozidla značky Škoda, které se rozhodli předepsaným způsobem zastavit a zkontrolovat jeho osádku. Při silniční kontrole se osmadvacetiletý muž podrobil orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s pozitivním výsledkem na látku amfetamin/metamfetamin a THC.

Následující den, v neděli 12. března letošního roku prováděla taktéž hlídka policistů z obvodního oddělení Aš dohled nad dodržováním bezpečnosti a plynulosti silničního provozu v Aši. Krátce před patnáctou hodinou policisté předepsaným způsobem zastavili v ulici Okružní vozidlo značky BMW. Osmatřicetiletý muž se následně při silniční kontrole podrobil orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s pozitivním výsledkem na látku amfetamin/metamfetamin. 

Posledního řidiče, který se při silniční kontrole podrobil orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, zastavili Ašští policisté při silniční kontrole v pondělí 13. března letošního roku krátce po dvacáté hodině večerní taktéž v Aši. I u pětadvacetileté řidičky vozidla značky Škoda vyšel test s pozitivním výsledkem na látku Cannabis.  

Všichni tři řidiči, kterým vyšel pozitivní test na omamné a psychotropní látky se následně podrobili lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu, tedy krve a moči.  

nprap. Jan Bílek


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy