Cheb: Setkání veřejnosti s hejtmanem otevřelo mnohá témata

Hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek se svým týmem se společně se členy vedení města Cheb? sešli 31.5. v prostorách KC Svoboda na diskusním odpoledni s veřejností.

dezinfekce

Program byl rozdělen do dvou bloků. První části se zúčastnili městští radní, členové zastupitelstva, vedoucí jednotlivých odborů chebské radnice, starostové okolních měst a obcí, ředitelé příspěvkových organizací i zástupci podnikatelské sféry. Tematické okruhy zahrnovaly širokou škálu problematiky od školství, sociálních služeb, zdravotnictví, cestovního ruchu až po kulturu a památkovou péči. Zástupci kraje dle svých kompetencí představili plány jednotlivých resortů a podali aktuální informace, které se převážně týkaly spolupráce s městem Cheb a jeho organizacemi.

Druhý blok, časově směřovaný na třetí hodinu odpolední, byl vyhrazen pro širokou veřejnost.

Zmíněna byla například potřebnost zajištění klinického logopeda, především pro Chebsko. Hejtman Kulhánek přislíbil, že se touto otázkou bude společně s příslušným odborem kraje zabývat. Dalším diskutovaným tématem byla nedostatečná komunikace kraje s organizacemi zaměřenými na pomoc uprchlíkům. I zde byla přislíbena pomoc a předány příslušné kontakty.

Tato výjezdní setkání po kraji uskutečňuje hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek pravidelně společně s radním Vítem Hromádkem.

Zdroj: Město Chheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 03.06.2023 11:00




5 +
 

Hlavní zprávy