Chodov: Ve městě přibude lezecká stěna, posezení či plocha na graffity

V Chodově, ale i ve Staré Chodovské se v dohledné době objeví nové volnočasové prvky. Vybrali je sami obyvatelé města v rámci dalšího participativního rozpočtu. Výběr už potvrdili také chodovští radní.

dezinfekce

Hlasování Chodováků poslalo tentokrát mezi vítězné projekty celkem čtyři návrhy - legální plochu pro pouliční umění graffity, pět metrů dlouhou skluzavku ve svahu, nízkou lezeckou stěnu do maximální výšky dva metry a dřevěné posezení s informační tabulí o historii Staré Chodovské.

Zatímco o konkrétním umístění stěny na graffity se bude teprve jednat, v případě dalších prvků už je víceméně jasno. Skluzavku nechá město nainstalovat v areálu ŠAKu, lezeckou zeď pak v areálu BVC Chodov a dřevěné posezení v centru Staré Chodovské.

 „Participativní rozpočet připravujeme i na další rok. Bude podle stejných pravidel a výše rozpočtu bude opět dva miliony korun. O jeho vyhlášení budeme obyvatele včas informovat,“ poznamenal starosta Chodova Patrik Pizinger.

Letošní participativní rozpočet byl v pořadí třetí a lidem ve městě přinesl řadu novinek. Mimo jiné hřiště na pétanque, discgolfové hřiště s devíti koši na Smolnickém kopci či další ponton na hladině Bílé vody.

Zdroj: Město Chodov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy