Karlovy Vary: Pátráme po svědcích dopravní nehody

Dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody osobního vozidla a cyklisty, ke které došlo ve středu 8. května letošního roku krátce po jedenácté hodině v ulici Sokolovská v Karlových Varech.

dezinfekce

 K té mělo dojít tak, že řidička osobního vozidla značky Kia jedoucí ve směru ulicí Sokolovská směrem do ulice Dolní Kamenná se zřejmě nevěnovala řízení a nedala přednost cyklistce, která přejížděla pozemní komunikaci po přejezdu pro cyklisty. Následně došlo ke střetu osobního vozidla s cyklistkou. 

Při dopravní nehodě utrpěla cyklistka zranění, se kterými byla převezena Zdravotnickou záchrannou službou převezena do nemocnice. 

Po dopravní nehodě policisté u řidičky osobního vozidla i u cyklisty provedli orientační dechové zkoušky na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem. 

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, či cyklistu jedoucího před cyklistkou, aby volali na linku 158. 

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jan Bílek

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Hrady.cz - letní kulturní festival 2024

Hlavní zprávy

 

Vizovické Trnkobraní 2024