Koncertem poděkuje kraj zdravotníkům, sociálním pracovníkům a složkám IZS

Karlovarský kraj uspořádá jako poděkování pro zdravotníky, hasiče, záchranáře, policisty, zaměstnance sociálních služeb a další, kteří se svou prací a nasazením zasloužili o zvládnutí pandemie koronaviru v roce 2020 a 2021, akci s názvem „Děkujeme za pomoc.“ Půjde o koncert skupiny Pestalozzi a zpěváka Davida Kollera v loketském amfiteátru v pátek 1. října 2021.

dezinfekce

„Rádi bychom i tímhle způsobem poděkovali těm, kteří po dobu dlouhých měsíců pandemie koronaviru ani na chvíli nezaváhali a i přes veškeré riziko se starali o nemocné v nemocnicích a covidových centrech, v domovech pro seniory a hendikepované občany. Záchranáři, hasiči a policisté nám pomáhali se vším, co bylo třeba velmi rychle zařídit, ať to byl rozvoz respirátorů a roušek do měst a obcí, fungování mobilních testovacích míst, převoz pacientů, mobilní očkování a spousta dalších věcí. Věřím, že je koncert potěší a pomůže jim aspoň na chvíli, aby se odpoutali od pracovních povinností,“ řekl hejtman Petr Kulhánek.

Vstupenky na koncert získají zdravotníci, sociální pracovníci, zástupci složek IZS od svého zaměstnavatele. K dispozici je celkem 3000 míst. Akce se uskuteční za respektování aktuálních protiepidemických opatření, zúčastnit se budou moci lidé, kteří se prokáží platným negativním testem na COVID-19, očkovacím certifikátem či proděláním COVID-19 ve stanoveném období do 180 dnů.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje
Foto: Magistrát města Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy