Kraslice: Od středy lze přispět na materiální pomoc pro povodněmi postižené regiony

Od středy 18. do pátku 20. září mohou zájemci o pomoc regionům postižených povodněmi přispět v Kraslicích. Zdejší dobrovolní hasiči ve spolupráci městem budou v Městském kulturním centru vždy v odpoledních hodinách od 15 do 18 hodin přijímat potřebné věci jako úklidové prostředky nebo trvanlivé potraviny.

dezinfekce

„Město oslovil velitel dobrovolných hasičů a hlavní iniciátor sbírky Martin Rosocha, zda bychom se připojili k organizaci pomoci postiženým oblastem. To jsme bez váhání přijali a domluvili s MKC na poskytnutí prostor pro sbírku. Na výběru materiální pomoci se kromě dobrovolných hasičů budou podílet také členové Kulturní komise města, za což jsem velmi ráda. Kdo by chtěl přispět a nemá možnost věci do kulturního domu doručit, tak se může na mne obrátit na telefon 722 543 074. V pátek bych tyto občany navštívila a pomoc od nich doručila do MKC,“ uvedla kraslická radní Alena Boháčová. 

Povodně, způsobené vytrvalými dešti, napáchaly prozatím především v moravských regionech obrovské materiální škody. Z Karlovarského kraje zamířily pomáhat do postižených lokalit dva odřady profesionálních hasičů. Humanitární sklad vnikl také v objektu Krajského ředitelství Hasičského záchranného sboru v areálu Krajského úřadu Karlovarského kraje, centrální sklad potravinové banky se nachází v Královském Poříčí.

Foto: ilu plakát

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy