Kraslice: V Městském kulturním centru probíhají větší opravy

Po loňských úpravách restauračních prostor v Městském kulturním domě v Kraslicích se o letošních letních prázdninách opět intenzivně pracuje, tentokrát na více místech tohoto stánku.

dezinfekce

Po zhruba 10 letech se jedná o větší investici do zlepšení prostředí, kdy například na velkém sále probíhá rozsáhlá renovace parketových podlah. Stejně tak je tomu v předsálí, kde se navíc také vymaluje a připraví nová výzdoba.

V zrcadlovém sále dosud bylo lino. Nově zde položí specialisté parkety, čímž by se měl zásadně zlepšit komfort pro taneční skupinu Dance Date, jež úspěšně reprezentuje město. 

Součástí nově zrekonstruovaného malého sálu bude jak Klub pro mladé, tak i kinokavárna. Ta by měla vzniknout na podzim letošního roku a kromě příležitostí pro kulturu má za cíl také vychovávat prostředím. 

Na opravách za celkem 800 tisíc korun z rezervního a investičního fondu Městského kulturního domu se podílejí místní řemeslníci. První akcí, která ukáže návštěvníkům opravené prostory, bude oblíbený jarmark 31. srpna. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy