Nové kabelové komory Langmatz pro inženýrskou výstavbu

Společnost Langmatz CZ s.r.o. představuje inovativní řešení pro moderní inženýrskou výstavbu – kabelové komory s nosností až 40 tun. Tyto komory jsou navrženy tak, aby splňovaly náročné požadavky na kontrolu, opravy, výměnu a instalaci nových kabelů.

dezinfekce

Kabelová komora od Langmatz CZ je vyrobena z odolného polykarbonátu s použitím patentované 3D-ribFrame technologie, což zaručuje dlouhou životnost a vysokou pevnost. Díky přednastavitelným průchodům a nízké hmotnosti přináší úsporu nákladů a snadnou instalaci.

5 hlavních výhod kabelových komor Langmatz CZ

  1. Nosnost až 40 tun.

  2. Přednastavitelné průchody z výroby.

  3. Flexibilní alternativa k betonovým šachtám.

  4. Jednoduché přetrasování kabelovodů.

  5. Různé varianty poklopů a zámků pro zvýšenou bezpečnost.

Langmatz CZ s.r.o. je lídrem v oblasti kabelových šachet a komor a nabízí řešení, která usnadňují a zefektivňují inženýrskou výstavbu. Pro více informací navštivte web www.langmatz.cz.

Kontakt:

Langmatz CZ s.r.o.

E-mail: obchod@langmatz.cz

O společnosti Langmatz CZ s.r.o.

Langmatz CZ s.r.o. je dceřinou společností firmy Langmatz GmbH se sídlem v Garmisch-Partenkirchenu v Německu, která vyvíjí, vyrábí a prodává inovativní systémy pro odvětví telekomunikací, energetiky a dopravní techniky.

Jako společnost s vizí a plány do budoucna, vytváří Langmatz nová pracovní místa a díky úzké loajalitě zákazníků a udržitelnému růstu upevňuje své národní vedoucí postavení a rozvíjí vybrané mezinárodní trhy.

Langmatz GmbH a Langmatz CZ s.r.o. jsou spolehlivými partnery pro implementaci zákaznických systémových řešení a dodávku vysoce kvalitních produktů. Kontrola nad výrobními procesy, které jsou zajišťovány továrnami Langmatz, umožňuje firmě pružně reagovat na měnící se požadavky trhu a mít kvalitu výsledných produktů pevně ve svých rukou.

Vývoj a výroba se vyznačují ekologickým a šetrným využíváním materiálů. Například materiál pro korpusy šachet a rozvaděčů vzniká speciálními postupy zpracování recyklátů. 

Vizovické Trnkobraní 2024

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vizovické Trnkobraní 2024

Hlavní zprávy

 

Vizovické Trnkobraní 2024