Region: Městský dům kultury Sokolov připravil bohatý program kulturního léta 2024

Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program letního kulturního léta. Od července do září se v Sokolově uskuteční řada koncertů, letní kino, venkovní slavnosti a další kulturní aktivity.

dezinfekce

„Letošní kulturní léto v Sokolově bude opět pestrým a nabitým programem. Připravili jsme pro Vás řadu oblíbených akcí. Srdečně všechny zveme, aby si užili příjemnou atmosféru našeho kulturního léta," dodává ředitel kulturního domu Tomáš Melč.

Milovníci filmů se mohou těšit na další ročník venkovního promítání filmů na koupališti Michal, kde také v červenci a srpnu zahrají známí interpreti  Yzomandias, Nik Tendo a  Pokáč. Také  nesmíme  zapomenout na akci  Hrajeme na Sídlištích, která se koná v červenci, kde se nám představí interpretka Ája Boháčková s českými a světovými populárními písněmi před domem seniorů „Čtyřka“ a v srpnu nám zahraje Riccio Quartetto.

V červenci se bude konat Sokolovský Food Festival v zámeckém parku, kde návštěvníci ochutnají gastronomické speciality. V srpnu se uskuteční Sokolovské slavnosti vína s bohatým hudebním programem. Akce Sokolovský dostavník a Folková Ohře pro příznivce folk a country hudby se bude konat na Starém náměstí a dále program bude pokračovat v Loděnici Dronte.

Závěrem letní sezony bude v září tradičně Den horníků s pestrým programem koncertů a vystoupení interpretů jako Michal Hrůza, Poetika, České srdce a Barbora s kapelou Holki.

Kulturní léto v Sokolově slibuje zábavu a skvělé zážitky pro všechny věkové kategorie. Přijďte si užít příjemnou atmosféru našeho města.

Laura Čikošová
Public relations, MDK Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault MASTER - navržen pro potřeby každé profese

Hlavní zprávy

 

NOVÝ RENAULT CAPTUR