Region: Sokolov našel svůj talent

Ve středu 24. ledna se uskutečnilo finále talentové soutěže Sokolov má talent 2023. Finalisté se prezentovali před porotou v záři reflektorů na jevišti Městského divadla v Sokolově, na prknech, která znamenají svět. Bylo vybráno celkem deset finalistů, kteří podávali ty nejlepší výkony, ale pouze jeden z nich se stal vítězem za každou věkovou kategorii.

dezinfekce

Absolutním vítězem soutěže v kategorii od 6-12 let se stala Nela Svobodová, která už se přes čtyři roky aktivně věnuje sólovému zpěvu. V kategorii 13-18 let zvítězil patnáctiletý klavírista a zpěvák Radek Sebján, který se kromě zpěvu a hry na klavír věnuje také kytaře. V budoucnu by chtěl skládat i vlastní hudbu.

Na druhém místě se v první kategorii umístila jedenáctiletá Hana Hluchá s jejím pěveckým vystoupením a doprovodem na ukulele a z druhé kategorie Sokolovská hudební skupina Down the Hill. Třetí místo za první kategorii obsadil tanečník Sebastián Ády a za druhou kategorii skupina taktéž s tanečním vystoupením Adlive.

Ředitel Městského domu kultury, Tomáš Melč, který byl i součástí poroty této soutěže dodal:

„Jsem rád, že se přihlásilo tolik účastníků, byli velice šikovní a talentovaní, bylo těžké vybrat jen jednoho vítěze. Rozhodně se těším na budoucí spolupráci a to nejen s vítězi, ale i ostatními účastníky této soutěže. Doufám, že další ročníky budou stejně úspěšné, jako ten letošní.“

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vizovické Trnkobraní 2024

Hlavní zprávy

 

Vizovické Trnkobraní 2024