Sokolov: Ve sportovní lize škol si nejlépe vedla ZŠ Běžecká

Zástupci osmi nejúspěšnějších základních škol zapojených do Sportovní ligy pro I. stupeň ZŠ okresu Sokolov se zúčastnili slavnostního vyhodnocení soutěžního ročníku 2021/2022, které se konalo v prostorách Bowling Poliklinika Sokolov. Ceny předávali sokolovský místostarosta Jan Picka spolu s Miloslavem Antonym, předsedou Tělovýchovné unie Sokolov. Nejúspěšnější školou byla Základní škola Běžecká – Boženy Němcové Sokolov.

dezinfekce

Soutěžilo se v sedmi sportovních odvětvích, zúčastnilo se celkem 14 škol z okresu Sokolov. I přes komplikace s covidem, kdy se některé školy nemohly zapojit, zápolilo v jednotlivých disciplínách více než 500 dětí z prvního stupně. Poděkování patří ZŠ Kraslice - Havlíčkova za uspořádání okresního kola ve stolním tenisu, ZŠ Svatava za organizaci okresní soutěže v minitenisu a hlavně ZŠ Sokolov - Běžecká, která zajistila a uspořádala hned pět soutěží: přespolní běh, šplh, přehazovanou, olympijský pětiboj a ringo. Pro oceněné školy byly při slavnostním vyhodnocení připraveny poháry, diplomy a peněžité poukázky do prodejny Sportisimo.

A pro doplnění připojujeme přehled všech disciplín Sportovní ligy pro I. stupeň základních škol okresu Sokolov. Byly to přespolní běh, šplh, stolní tenis, přehazovaná, olympijský pětiboj, ringo a minitenis.

Osm oceněných škol ve Sportovní lize pro I. stupeň ZŠ okresu Sokolov

1. místo: ZŠ Sokolov, Běžecká – Boženy Němcové

2. místo: ZŠ Sokolov, Švabinského

3. místo: ZŠ Sokolov, Pionýrů

4. místo: ZŠ Svatava

5. místo: SŠ, ZŠ, MŠ Kraslice

6. místo: ZŠ Královské Poříčí

7. místo: ZŠ Nové Sedlo

8. místo: ZŠ Sokolov, Rokycanova

Na snímku zleva místostarosta Jan Picka, tajemník Tělovýchovné unie Sokolov Jaroslav Lebeda a předseda Tělovýchovné unie Sokolov Miloslav Antony společně s organizátorkami sportovní ligy.

Zdroj: Město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy