Wifi teploměr je užitečným pomocníkem pro každou domácnost

Mít maximální přehled o svém domově, to je něco, co by si přál každý. Díky novince ze světa moderní elektroniky si lze usnadnit každodenní práci. Budete mít pod kontrolou všechna čísla, brzy se dozvíte, jaká je aktuální teplota v garáži nebo obýváku.

dezinfekce

Příslušný senzor je totiž možné umístit téměř kamkoliv ve vaší domácnosti. Nechce dovolenou, nepotřebuje kávu ani pauzy, dovede totiž pracovat nonstop a bez nároku na příplatek. Je to strážce, se kterým budete spokojeni. Velmi dobré uplatnění najde také v dětském pokoji.

Pohlídá také vzdušnou vlhkost

Nejde pouze o teplotu v místnosti, ale také další klíčové ukazatele vypovídající o komfortu, mezi něž patří například vzdušná vlhkost. Wifi teploměr je napájen dvěma bateriemi, které stačí až na pět let stabilního provozu. Odchylka naměřených hodnot je nižší než 1 %, můžete se proto spolehnout na přesnost a stabilitu. Velkou výhodou je také displej, ze kterého mohou údaje snadno přečíst i malé děti.

V provozu může být celoročně, protože si poradí i s teplotami, které právě klesnou pod nulu. Na překážku není ani extrémní vzdušná vlhkost, zvládne totiž každou výzvu. Je velmi odolný, ale také lehký a nenápadný. Pokud používáte hlasové asistenty, jistě vás potěší, že si s nimi také dobře rozumí a dá se proto říci, že zapadá jako dílek puzzle do světa moderní elektroniky.

Propojení s mobilním telefonem

Moderní elektronika má výhodu v tom, že si rozumí i se smartphony. Postup je velmi jednoduchý, stáhnete si příslušnou aplikaci do svého zařízení a ovládáte jednotlivé prvky chytré domácnosti na dálku. Aplikace je k dispozici nejen pro Androidy, ale také pro mobily s operačním systémem iOS. Pokud vás toto téma opravdu zaujalo, více podnětných informací čeká na adrese cel-tec.cz!

Zdroj fotografie a textu: Inzerent.

Autor: Mediální skupina Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy