IKEA otevírá mobilní výdejní místo v Chebu

Praha 14. června 2022 – IKEA se dlouhodobě snaží být pro zákazníky dobře dostupná a nabídnout jim možnosti pohodlného nakupování. Otevírá proto další z nových výdejních míst, a to v Chebu.

dezinfekce

Objednávat zboží s doručením do tohoto mobilního výdejního místa mohou zákazníci na webu IKEA.cz od 14. června 2022. Od 21. června si pak budou moci vyzvedávat první zásilky.

Prostřednictvím mobilního výdejního místa v Chebu chceme zákazníkům usnadnit nakupování v IKEA. Nabízíme jim další možnost si vybrat, kde a kdy si mohou objednávky vyzvednout,” říká Jiří Kuča, ředitel obchodního domu IKEA Zličín, který bude výdejní místo zásobovat.

Zákazník, který si zboží objedná na webu IKEA.cz a zvolí si službu Klikni a vyzvedni, má u rozměrnějších zásilek nově na výběr možnost vyzvednutí právě v Chebu. Výdej objednávek bude probíhat z přistaveného nákladního vozu u obchodního centra Pivovar na parkovišti u čerpací stanice Prim na adrese Pivovarská 1677, a to dva dny v týdnu – v úterý od 14:00 do 15:00 hod. a v sobotu od 15:00 do 16:00 hod. Vůz bude viditelně označen a přesné souřadnice místa, kde bude parkovat, najdou zákazníci na webu IKEA.cz.

Mobilní výdejní místo je flexibilní řešení, které se nám osvědčilo nejprve v Moravskoslezském kraji a později i v Karlových Varech, proto jsme se rozhodli přidat další lokalitu. Toto řešení přináší řadu výhod – zákazníci mohou například spojit vyzvednutí svých objednávek s dalšími nákupy v přilehlých prodejnách a ušetřit tak čas,“ vysvětluje Zuzana Plecitá, manažerka projektu z oddělení logistiky IKEA Česká republika.

Lokalita je dobře dostupná pro zákazníky z celého regionu, kteří tak už za nákupy v IKEA nebudou muset dojíždět do Prahy. Ušetří tak přes 300 kilometrů a čtyři hodiny na cestách.

Poplatek za službu je nově odstupňován podle celkové ceny objednávky. Začíná na 99 Kč pro objednávky do 1500 Kč, maximální poplatek je 199 Kč u objednávek nad 3000 Kč. Ve srovnání s doručením přímo do bytu tak zákazníci při využití mobilního výdejního místa výrazně ušetří. Více informací najdete zde.

Provozovat mobilní výdejní místo bude logistická společnost HRAL. První z nových výdejních míst v Česku otevřela IKEA v červnu 2020 v Hradci Králové, pak následoval Liberec, Zlín, České Budějovice, Olomouc, Plzeň, Jihlava a Ústí nad Labem a mobilní výdejní místa v Moravskoslezském kraji a v Karlových Varech.

Naši zákazníci si nová výdejní místa rychle oblíbili a věříme, že v Chebu tomu bude stejně. V?návaznosti na poptávku jsme připraveni pružně upravovat kapacity a časová okna pro vyzvedávání zásilek podle zákaznických potřeb,“ říká Zuzana Plecitá.

Komerční sdělení. Zdroj foto a text: inzerent

Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy