Karlovy Vary: Policie pátrá po svědcích dopravní nehody

0

karlovy vary, nehoda, dopravní nehoda, policie, svědci, auto, karlovarský kraj


Karlovarští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v sobotu 4. listopadu letošního roku okolo půl desáté hodiny dopolední v ulici Sokolovská v Karlových Varech.

Dosud nezjištěné vozidlo mohlo při vyjíždění z parkoviště na hlavní pozemní komunikaci způsobit dopravní nehodu, jelikož nedalo přednost projíždějícímu vozidlu značky Toyota, které jelo ve směru od ulice Chebská. Následně mělo dojít ke střetu levé předení části vozidla Toyota s pravým bokem nezjištěného vozidla. Po dopravní nehodě nezjištěný řidič nezastavil vozidlo a z místa dopravní nehody ujel, aniž by splnil zákonem dané povinnosti řidiče. Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění.

Po dopravní nehodě se řidička osobního automobilu značky Toyota podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

Policisté z dopravního inspektorátu v Karlových Varech žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli nebo nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali policistům na telefonní linku 974 366 408 nebo případně na linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jan Bílek



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář