Kontakt: Špačková Gabriela, tel.: 354 672 280, e-mail: spackova@lazne-kynzvart.cz (PO - PÁ 9,00 -14,00 hod)
Charakteristika práce:
"Vyučen v oboru, výhodou práce v kuchyni zdravotnického zařízení
"Znalost dietního systému stravování výhodou
"Znalost normování a kuchyňské administrativy
"Zdravotní způsobilost, občanská a morální bezúhonnost
"Zodpovědnost, samostatnost, pečlivost, spolehlivost, odolnost vůči stresu a flexibilita
Požadujeme:
"zdravotní způsobilost, občanská a morální bezúhonnost
"zodpovědnost, samostatnost, pečlivost, spolehlivost, odolnost vůči stresu a flexibilita
"zájem o vzdělávání se v oboru
Nabízíme:
"pracovní poměr na celý úvazek nebo na DPP (160,- - 180,-Kč/hod.)
směnný provoz
"příjemné pracovní prostředí
"zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, dopravu, rekreaci, dětské tábory, možnost příspěvku na penzijní a životní pojištění, atd.)
uvedenému druhu práce odpovídá plat podle nařízení vlády ČR č. 341/2017 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě