Akce cizinecké a dopravní policie

KARLOVARSKÝ KRAJ – Policisté zkontrolovali přes 150 dokladů.

dezinfekce

Ve středu 30. srpna letošního roku se v Karlovarském kraji uskutečnila součinnostní dopravně bezpečnostní akce cizinecké policie společně s dopravní policií. Šestihodinová dopravně bezpečnostní akce byla zaměřena na dodržování pravidel silničního provozu a kontrolu technické způsobilosti motorových vozidel. Dále byla akce zaměřena na odhalování nelegální migrace v souvislosti s aktuální migrační a bezpečnostní situací v Evropě, ale také na cizineckou problematiku, pátrání po osobách a věcech či na všeobecný dohled při ochraně veřejného pořádku se zaměřením na kontrolu osob. Policisté kontrolovali také oprávněnost vstupu a pobytu cizinců na území a dodržování dalších zákonných povinností souvisejících s jejich pobytem na území České republiky.
 
Dopravně bezpečnostní akce se zúčastnila téměř dvacítka policistů z dopravního inspektorátu a odboru cizinecké policie, konkrétně z oddělení pobytové kontroly, pátrání a eskort a oddělení dokladů a specializovaných činností.
 
Policisté během akce zkontrolovali čtyři desítky vozidel. Dále policisté zkontrolovali 39 osob z České republiky či z jiných zemí v Evropské unie a 18 osob ze třetích zemí. V rámci této akce policisté zkontrolovali přes 150 dokladů.
 
Dvanáct přestupků policisté vyřešili blokovým řízením, tedy pokutou. nprap. Jakub Kopřiva
31. 8. 2023 Související dokumenty Video
Velikost souboru:46,7 MB / formát MP4



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 31.08.2023 10:34



0 +
 

Hlavní zprávy