Cheb: Strážníci zadrželi muže, který poničil hroby

K zadržení došlo na základě oznámení od jedné z návštěvnic hřbitova. V podobných případech volejte na linku 156 nebo stálou službu na číslo 354 440 440.

dezinfekce

V sobotu dopoledne se strážníkům chebské městské policie podařilo zadržet sedmatřicetiletého muže z Chebu, který na zdejším hřbitově krátce před tím poničil jeden z hrobů.

„Návštěvnice hřbitova telefonicky oznámila naší stále službě, že zde nějaký muž poškozuje hroby a náhrobní desky. Zahlédla ho, když z jednoho z hrobů násilím odlomil jeho část. Oznamovatelka dále uvedla, že muž jeví známky požití psychotropních látek. Na místo byly proto okamžitě vyslány dvě hlídky strážníků,“ uvedl ředitel Městské policie Cheb Martin Hanák.

Po příjezdu na hřbitov se strážníkům podařilo muže zadržet. Předcházela tomu krátká honička.

„Když zahlédl služební vozidla, dal se na útěk směrem k německé části hřbitova. Už za obvodovou zdí hřbitova ho však strážníci dostihli. Protože kladl odpor a snažil se opět utéct, museli použít donucovací prostředky. Strážníci pak na místě udělali fotodokumentaci a muže předali přivolané hlídce Policie České republiky,“ uzavřel Martin Hanák.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy