Karlovarsko: Během dnešního dne vyhasly dva lidské životy

Dnes 3. července 2018 krátce před čtvrtou hodinou ranní řídil 26letý muž osobní vozidlo značky Audi po silnici I/6 – průtah městem ve směru od Ostrova na Karlovy Vary. V místech u odbočovacího pruhu na Prahu však narazil do před ním jedoucího nákladního vozidla.

dezinfekce

Nárazem utrpěl mladý řidič zranění, kterým i přes okamžitou zdravotní pomoc na místě podlehl. Silnice byla zcela uzavřena a provoz byl obnoven kolem půl sedmé ráno. O této nehodě jsme vás informovali zde.

Kolem poledne došlo k další tragické dopravní nehodě, tentokrát na silnici I/6 u odbočky na obec Údrč ve směru z Prahy na Karlovy Vary. Motocyklista zde měl zřejmě předjíždět kolonu vozidel, přičemž narazil do protijedoucího vozidla značky Liaz. Řidiči motocyklu byla na místě poskytnuta první pomoc, avšak utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl. Silnice byla v místě dopravní nehody zcela uzavřena a objízdnou trasu na místě řídili policisté. O nehodě jsme informovali krátce zde.

Policie žádá svědky, které řidič žlutého motocyklu v inkriminovanou dobu předjížděl, aby volali na linku 158 a pomohli tak k objasnění příčiny této dopravní nehody.

Příčina a okolnosti obou dopravních nehod jsou v šetření policistů.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy