Karlovy Vary: Tragická dopravní nehoda

Dne 4. 5. 2018 před druhou hodinou odpolední došlo na silnici v Karlových Varech – Dolní Drahovice ke střetu osobního vozidla a motocyklisty. Dvaadvacetiletá řidička jela s vozidlem Peugeot 301 po ulici Mattoniho nábřeží ve směru od centra.

dezinfekce

Při odbočování vlevo nedala přednost protijedoucímu motocyklistovi a došlo ke střetu. Motocyklista utrpěl vážná zranění, se kterými byl letecky transportován do nemocnice. Bohužel i přes veškerou poskytnutou pomoc na následky zranění při transportu zemřel. Okolnostmi případu se nadále zabývá 2. Oddělení obecné kriminality v Karlových Varech.

O této nehodě jsme vás již informovali na našich facebookových stránkách.

Policie doporučuje všem řidčům, aby dbali zvýšené opatrnosti. Motorkářská sezóna už začala a s hezkým počasím bude jezdit motorek čím dál tím více.

Motocyklisté by měli mít na paměti, že dodržování pravidel v silničním provozu platí i pro ně. Důsledné dodržování bezpečnostních a ochraných prvků při jízdě na motorce, je životně důležité. Při pádu z motocyklu může helma a vhodné oblečení, motocyklistovi zachránit i život.


Zdroj: Policie ČR - mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
Foto: facebookové stránky HZS Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy