Mariánské Lázně: Tenisový turnaj dorostenek nejvyšší kategorie A

V tenisovém areálu TCF SIGNALBAU Mariánské Lázně v Anglické ulici se ve dnech 8. 5. – 12. 5. 2017, za podpory města Mariánské Lázně, Karlovarského kraje a společnosti Nová Karna, konal prestižní tenisový turnaj dorostenek nejvyšší kategorie „A“.

dezinfekce

Na dvorcích se představilo 78 hráček z celé České republiky. Turnaj divákům nabídl mnoho vyrovnaných a napínavých soubojů jak ve dvouhře, tak i ve čtyřhře. Všechny hráčky se předvedly ve výborné formě. Vítězkou turnaje se stala hráčka TK Slavia SPU Plzeň Klára Nováková, která porazila hráčku TK Prostějov Terezii Pluhařovou 7/6, 6/1.

Všem hráčům tento turnaj poskytnul mnoho nových zkušeností z takto kvalitně obsazeného turnaje. Turnaj byl profesionálně řízen ředitelem turnaje Stanislavem Česalem a hlavní rozhodčí Ivonou Jelínkovou. Již nyní probíhají přípravy na příští ročník, který zcela jistě opět nabídne velkou porci tenisu na špičkové úrovni.

Na fotografii zleva můžete vidět - Stanislav Česal, prezident klubu TCF SIGNALBAU Mariánské Lázně, Klára Nováková (vítězka) a Terezie Pluhařová (2. místo).


Zdroj: Správa městských sportovišť p.o.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy