Nová mobilní aplikace usnadní turistům cestování po Česku

Zakladatelé a autoři aplikace, společně s Asociací turistických informačních center ČR (A.T.I.C. ČR), zahajují spolupráci na projektu on-line informačního turistického centra (OITC) – mobilní aplikace, která usnadní turistům přístup k informacím o zajímavostech, událostech a službách v ČR.

dezinfekce

Zakladatelé a autoři aplikace, poskytovatelé digitálních řešení v cestovním ruchu, společně s Asociací turistických informačních center České republiky (A.T.I.C. ČR), oznámili zahájení spolupráce na projektu on-line informačního turistického centra (OITC) – mobilní aplikace navržené pro veřejnost, která poskytne komplexní podporu při cestování po České republice.

Tento projekt je navržen tak, aby usnadnil turistům přístup k informacím o zajímavostech, událostech a službách v reálném čase, a to vše na dosah ruky. Aplikace bude sloužit jako centrální bod pro turistické informace a zároveň bude podporovat turistická informační centra (TIC) tím, že jim umožní představit své služby široké veřejnosti. Nadto bude aplikace poskytovat personalizované doporučení na základě preferencí a předchozího chování uživatele.

Pro turistická informační centra představuje aplikace OITC další krok vpřed. Kromě možnosti prezentovat své služby v digitální formě pro široký okruh uživatelů, bude pro členská TIC dostupná zvýhodněná cena při zapojení se do aplikace. Tato spolupráce také otevírá možnost pro TIC získávat cenná data o chování uživatelů, počtu stažených letáků a dalších uživatelských interakcích, což jim umožní lépe porozumět potřebám návštěvníků a efektivněji plánovat své činnosti a propagaci.

Spolupráce mezi autory OITC a A.T.I.C. ČR je krokem směrem k propojení technologie a cestovního ruchu, a je jasným signálem, že Česká republika je připravena přivítat digitální éru cestování. Aplikace OITC je dostupná pro stažení na hlavních platformách, včetně iOS a Android. Turistická informační centra jsou postupně oslovována s možnostmi připojení se k tomuto projektu, aby začala využívat přednosti, které jim aplikace OITC nabízí.


Vizovické Trnkobraní 2024

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vizovické Trnkobraní 2024

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024