Region: Dětský domov Mariánské Lázně a Aš získal nový automobil

Pro své potřeby získal Dětský domov Mariánské Lázně a Aš nový automobil, který byl pořízen v rámci Projektu sociální automobil agentury Kompakt Poděbrady s.r.o. Tato společnost pomáhá pořizováním nezbytných vozidel dětským domovům, ústavům sociální péče, léčebnám a hospicům, a to prostřednictvím finančních prostředků získaných prodejem reklamních ploch právě na těchto vozech.

dezinfekce

„Protože zřizovatelem Dětského domova Mariánské Lázně a Aš je Karlovarský kraj, jedná se vlastně částečně o dar kraji. My jsme velmi rádi, že existuje projekt snažící se  pomoci těm nejzranitelnějším, kteří ve svém dosavadním životě neměli příliš mnoho štěstí. Věřím, že nový automobil bude sloužit všem dětem v dětském domově a těm, jež o děti pečují, usnadní práci a starosti. Za to moc děkujeme všem sponzorům, kteří na nákup vozu přispěli,“ uvedl krajský radní pro oblast sociálních věcí Robert Pisár.

Předání sociálního automobilu Dacia Jogger se uskutečnilo 12. července v prostorech dětského domova v Aši. Klíčky přezvala ředitelka dětského domova Ivana Dudarcová a vedoucí zařízení v Aši Miroslava Kunciterová, která bude zajišťovat provoz automobilu v Aši, kde je horší dopravní dostupnost zejména například při zajišťování odvozů dětí k lékaři, na výukové a zájmové aktivity.

Klíče od vozu slavnostně předal oblastní ředitel pro Západní Čechy Reklamní agentury Kompakt s.r.o. Ing. Pavel Černý, který poděkoval sponzorům, jež  zakoupením reklamní plochy na automobilu umožnili jeho pořízení pro potřeby dětského domova. Konkrétně se jedná o: AB Metal Recycling, s. r. o., Abydos, s. r. o., AGRO & KOMBINÁT Dolní Žandov spol. s r. o., AMON & Co, s. r. o., AUTO Červený, s. r. o., Betr, s. r. o., COXYS, s. r. o., Česká podnikatelská pojišťovna, a. s., David Rezek, Dyleňská farma, s. r. o., EAF Protect s. r. o., ELCO plus spol. s r. o., Fitdent, s. r. o., Gasfarm, s. r. o., Globus ČR, v. o. s., Heinz-Glas Decor, s. r. o., ICS-systémy, s. r. o., IO Vít Kůta, s. r. o., Jaroslav Rataj, Josef Zíka, JS Inženýrská kancelář Aš, s. r. o., JUDR. Martin Čonka, Kamenictví Dobiaš s. r .o., Karlovarský kraj, Kermi, s. r. o., Kooperativa pojišťovna, a. s., KOVODŘEVO.CZ, s. r. o., KV- ProIng, s. r. o., Lesy České republiky, s. p., LUKAS CZ spol. s r. o., město Aš, město Hranice, město Cheb, město Mariánské Lázně, Miroslav Pivoňka, obec Tři Sekery, obec Dolní Žandov, obec Krásná, obec Lipová, obec Mnichov, obec Nebanice, obec Nový Kostel, obec Podhradí, obec Velká Hleďsebe, obec Vojtanov, Petainer Czech Holdings s. r. o., Petr Bandas, Pomoc v nouzi, o. p. s., PP METALL, s. r. o., Rejman logistics, s. r. o., Serafin – byliny, s. r. o., SCH-EKONOM s. r. o., Slévárna HEUNISCH, s. r. o., Steel Efect Stavby, s. r. o., SOMICH, s. r. o., Viktor Dušek, WITTE Nejdek, spol. s r.o. 

Vůz byl pořízen i s důležitou podporou Karlovarského kraje, slavnostního předání se proto za kraj zúčastnili radní pro oblast vzdělávání, školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Jindřich Čermák a radní pro oblast sociálních věcí Robert Pisár.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy