Region: Výtěžek z Tříkrálové sbírky v Karlových Varech a okolí je téměř 300 tisíc korun

Vybrané prostředky budou použity na rekonstrukci prádelny se sušárnou Týdenního stacionáře pro osoby s Alzheimerovou chorobou v Karlových Varech-Staré Roli.

dezinfekce

Tohoto výsledku bychom nedosáhli bez pomoci mnoha dobrovolníků - koledníků. Všem patří velké poděkování za ochotu a obětavost – jmenovitě:

ZŠ Truhlářská KV; ZŠ Dalovice; ZŠ Březová; ZŠ Nová Role; ZŠ a MŠ Bečov nad Teplou; Obec Otročín; Obec Bečov nad Teplou; Město Toužim; Magistrát města Karlovy Vary; Obec Andělská Hora; Město Žlutice; Město Teplá; karlovarské střední školy – SZŠ a VOŠ Poděbradská; SPgŠ, gymnázium a VOŠ; SUPŠKV; karlovarští skauti z přístavu ORION-oddíly Rigel a Alnitak; skauti ze střediska Jestřáb Chodov; farnosti v Karlových Varech, Stanovicích, Nové Roli a Chodově; kapela Hokus Pokus; Český západ; PROXIMA GASTRO Chodov; Potravinová banka Karlovarského kraje.

Letošního ročníku se opětovně zúčastnila netradiční družina K (kraj)+M (město)+B (biskupství) ve složení hejtman Petr Kulhánek + primátorka Andrea Pfeffer Ferklová + plzeňský biskup Tomáš Holub.

Slavnostní zahájení sbírky všem účastníkům zpříjemnil Karlovarský dívčí sbor při SPgŠ, gymnáziu a VOŠ Lidická pod vedením sbormistryně Mgr. Lady Duspivové.

Děkujeme restauraci U Kubrychtů v Karlových Varech za možnost uspořádání Tříkrálového koncertu s vynikajícím akordeonistou Tomášem Mauerem, dále P. Vladimíru Müllerovi z farnosti ve Staré Roli za možnost uspořádání Tříkrálového koncertu s ukulelovým souborem LeLeBand a farnosti Toužim za uspořádání Tříkrálového koncertu se sborem Cantus de Velas.

Poděkování patří rovněž všem obyvatelům mnoha měst a obcí za jejich štědrost a pracovníkům Farní charity Karlovy Vary za organizaci a zajištění celé sbírky.

 Ing. Aleš Klůc
ředitel Farní charity Karlovy Vary

Vizovické Trnkobraní 2024

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vizovické Trnkobraní 2024

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024