Sokolov: Vloupání do prodejny s občerstvením

Sokolovští policisté prošetřují případ vloupání do prodejny s občerstvením v Sokolově, ke kterému došlo dne 27. 6. v brzkých ranních hodinách a měli se ho dopustit dva dosud neznámí pachatelé.

dezinfekce

Jeden z nich násilím vnikl do samotné prodejny, kde měl následně odcizit finanční hotovost a téměř desítku lahví dražšího alkoholu. Druhý mezitím hlídal před prodejnou. Odcizením finanční hotovosti a alkoholu byla způsobena celková škoda kolem 7 tisíc korun.

K popisu neznámých pachatelů lze uvést, že oba byli 170 až 175 cm vysoké hubené postavy. Jeden z nich měl na sobě černou mikinu s kapucí a bílým nápisem na hrudníku, černé tepláky s bílým nápisem na levé noze a bílé boty. Druhý byl oblečen do světlé mikiny s černými pruhy na rameni a bílým nápisem na hrudi, světlých kalhot a na nohách tmavé boty. Oba se při procházení kolem kamer snažili krýt.

Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Policie žádá širokou veřejnost o spolupráci při ztotožnění neznámých mužů na kamerovém záznamu. V případě jakýchkoliv informací k těmto osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy