Vychutnejte si léto: Birell Višeň & Ostružina je nově i na čepu

Ovocný nealko radler Birell Višeň & Ostružina, oblíbená příchuť loňského léta, je na přání spotřebitelů kromě plechovek nově k dostání i v sudech.

dezinfekce

Lidé si ho tak mohou během léta vychutnat i čepovaný v hospodách, restauracích a na stáncích po celé republice.

Nealko radlery Birell k létu prostě patří, a ve skle chutnají dvojnásob. Z loňské limitované edice Birell spotřebitelům nejvíce zachutnala svěží Višeň & Ostružina, a proto je kromě půllitrových plechovek nově také na čepu. Lidé si ji tak mohou vychutnat v orosené sklenici při posezení v restauraci a užít si její vyváženou ovocnou chuť.

„Čeští spotřebitelé se nebojí experimentovat, naše čtyři loňské novinky byly u veřejnosti velice oblíbené. Lidé mají ochucené Birelly čím dál raději a v létě pro ně bývají první volbou nejen při sportu, ale i na grilovačkách a posezení s přáteli. Současně raketově roste i zájem o čepovaný Birell, loni jsme zaznamenali 40% meziroční nárůst.
A proto jsme se rozhodli vyslyšet přání spotřebitelů a rozšířit nabídku o další čepovaný radler, s oblíbenou příchutí Višeň & Ostružina,“ říká Oliver Jáchymovský, senior manažer značky Birell CZ & SK.

Birell Višeň & Ostružina představuje osvěžující a zároveň plnou chuť. Dokonalá kombinace ostružinové svěžesti, sladkokyselé chuti višní a jemného chmelového aroma perfektně zažene žízeň a současně uspokojí chuťové buňky. Novinka má nižší obsah cukru než většina slazených limonád a pouze 0,3 % objemu alkoholu. Stejně jako ostatní Birell nápoje ani tato varianta neobsahuje konzervanty, umělá sladidla nebo potravinářská barviva.

Odpočiňte si v létě a pochutnejte si zároveň na výborném pivě v pivních lázních!


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy