2004 – Cheb: Prohra s Veselí stála házenkářky play-off (TV Západ)

0

archivní reportáž, digitalizace, cheb, interliga házené, házená ženy, železárny veselí, lokomotiva cheb


Chebské házenkářky hostily v sobotu v klíčovém interligovém duelu souseda z tabulky desáté Železárny Veselí. Pouze v případě vítězství mohly pomýšlet na postup do play off, kam se probojují nejlepší čtyři české týmy.

Úvod zápasu domácím vyšel a brzy měli dvoubrankové vedení. Moravanky pak ale hru vyrovnali a v desáté minutě už bylo srovnané i skóre. Pro další vývoj utkání byla důležitá závěrečná pětiminutovka první půle. Lokomotiva v ní nedala gól, zatímco hostující hráčky skórovali třikrát a určily tak poločasový stav 9:12. 

V úvodu druhé půle svitla domácím naděje na vítězství. Ve dvanácté minutě se jim dokonce podařilo strhnout vedení na svojí stranu, ale pak se opět začaly prosazovat Moravanky. Ty si postupně vytvořily několikabrankový náskok, který nakonec udržely až do závěrečného klaksonu. 

Zápas tak skončil prohrou domácích v poměru 18:22. Lokomotiva tím přišla o naději na postup do play off a čeká ji pouze souboj o udržení s Kunovicemi, které mají na svém kontě o bod méně. Další domácí zápas sehrají chebské házenkářky už v sobotu 28. února, kdy od sedmnácti hodin hostí slovenské Bánovce. O týden později je pak čeká zřejmě rozhodující duel v Kunovicích.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář