Cheb: Drážní hasiči připravují výstavbu nové stanice

20

hasiči, drážní hasiči, cheb, město cheb, budova, nová budova, starosta, hasič, požár, rekonstrukce, karlovarský kraj, region, západ, region západ, region24


Vedení města navštívilo jednotku drážních hasičů (HZSp Správy železnic, JPO Cheb), kde zástupci vedení jednotky v čele s přizvanými hosty, náměstky Mg. Milošem Němcem a Mgr. Janem Kopeckým, představili činnost a práci této hasičské jednotky.

Hlavním tématem setkání byla prezentace připravovaného projektu výstavby objektu pro potřeby drážních hasičů v ulici Vrázova. Projektová dokumentace je nyní ve fázi příprav stavebního povolení, kdy by k začátku stavby mělo dojít v polovině letošního roku. Termín dokončení stavby je plánován na rok 2025.  Současná budova již nevyhovuje požadovaným standardům pro výkon této služby. Nový objekt by měl zahrnovat veškeré potřeby a komfort moderní hasičské stanice. Počítáno je i s novými garážemi, parkovacími místy pro těžkou techniku i sportovním areálem pro výcvik požárního sportu. V tomto objektu je počítáno i s fotovoltaickými panely umístěnými na střechách areálu.

Jednotka drážních hasičů je velmi významná pro město Cheb i okolí. Plně doplňuje činnost státních i dobrovolných hasičských jednotek.

Vedení města plně podporuje tento projekt výstavby a pozitivně hodnotí spolupráci hasičů a jejich akceschopnost při řešení krizových situací ve městě.

Zdroj: Město Cheb



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář