Odveta století na Oktagonu

0

Oktagon, fotbalový Eden, 1, listopad, Karlos Vémola, Jozef Kincel


Oktagon uspořádá ve fotbalovém Edenu 1. listopadu velkolepý gala večer se dvěma titulovými zápasy. Hlavním soubojem večera bude odveta století mezi Karlosem Vémolou a Jozefem Kinclem, současnými mistry střední váhy českého MMA.

Ve světě sportu se stále častěji setkáváme s případy, kdy úspěšní sportovci, kteří své protivníky deklasovali, se připravují na velký návrat ke gloriolám. Jeden z nejvýznamnějších českých MMA bojovníků, Jozef Kincel, nebyl výjimkou. Oktagon nyní dává jasný signál, že chce Kincla do Edenu tím, že na svém plánovaném gala večeru uspořádá dvě titulové duely, z nichž jeden bude těžištěm večera, v popředí odveta století.

Oktagon prvního listopadu otevře svá královská vrata ve fotbalovém Edenu, dvojnásobném domově Slavie a Bohemians, aby se poprvé v historii uskutečnil velkolepý gala večer věnovaný významným bitvám mezi prestižními českými MMA bojovníky spojených s nejdůležitějším z titulů Oktagon – titulem Mistra světa.

To však nestačí! Pro pořádnou show potřebujete jména, která diváky dokáží zaujmout. Jeden ze dvou titulových duelů v popředí odveta století, který ve světě sportu získá vrcholnou pozornost, se bude odehrávat mezi Karlosem Vémolou, neustrašitelným Fénixem českého MMA, a neuvěřitelně technickým a tvrdým bojovníkem, Jozefem Kinclem.

Jozef Kincel, původem ze Slovenska, se před časem proslavil jako jeden z nejlepších českých MMA bojovníků i na evropské scéně. Tréninkem i nasazením dokázal dosáhnout mimořádných výsledků, a to zejména díky odpornosti odstoupit od svých snů a cílů. Avšak tlak přišel i na něho, když se okolnosti svérázně proměnily a jeho štěstí patrně měnilo směr.

Teď se vrací v plné síle a se silným rozhodnutím vyjednat si místo na trůně světa českého MMA. Válečný pokřik 'Karlos Vémola vs. Jozef Kincel' zní v uších fanoušků již dnes, a zatímco oba bojovníci nosí mj. titul Mistra středomotorové váhy Oktagonu, jejich souboj přesahuje i hranice této kategorie. Je to souboj síly, odvahy a vytrvalosti, souboj o statut čísla jedna českého MMA, o obnovení či potvrzení slávy.

Oktagon chce Kincla do Edenu a zřejmě se dočká. Dva titulové duely, v popředí odveta století, která na sebe naváže ve světě sportu. Těšme se na fantastický galavečer plný zábavy, adrenalinu a zdravé sportovní rivalry, který v nás opět probudí vášeň pro tuto dynamickou a náročnou disciplínu bojového umění.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář