2002 – Cheb: Zastřešení zimního stadionu má začít ještě letos (TV Západ)

První etapa zastřešení chebského zimního stadionu by se měla stihnout ještě v průběhu letošního roku. V současné době totiž již probíhá vyhodnocování nabídek dvou společností, které se do veřejné obchodní soutěže na realizaci tohoto projektu přihlásily.

dezinfekce

"Takže zhruba v termínu do 10. června by mělo být rozhodnuto o vítězi. Mělo by se začít jednat o smlouvě. Takže ten termín o kterém jsme mluvili, že v červenci by mělo být zahájeno, je termín, který je stále ještě reálný," popsal místostarosta Chebu Pavel Vanoušek. 

Náklady na první etapu zastřešení zimního stadionu se podle předběžných odhadů mají pohybovat ve výši zhruba 40 milionů korun. 

"V té první fázi by se mělo vybudovat to vlastní zastřešení zimního stadionu, měly by se vybudovat konstrukce tribuny a takové základní zázemí. To znamená šatny a zázemí pro veřejnost a zázemí pro sportovce," vypočítal Vanoušek.

Osazení tribun sedadly a dobudování dalšího potřebného zázemí včetně úprav okolí stadionu a výstavby parkovacích ploch, které si vyžádá dalších zhruba 30 milionů korun, by pak mělo přijít na řadu v letech následujících. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy