2003 – Cheb: Házenkářky Zlína přejely domácí o 11 gólů (TV Západ)

V devatenáctém kole Interligy házené hostily chebské házenkářky celek Zlína. Po senzační výhře v Praze nad Slávií chtěly bodovat i v tomto duelu.

dezinfekce

Hostující hráčky měly lepší vstup do zápasu a brzy vedly 0:2. Potom se ale začaly prosazovat i házenkářky Lokomotivy a v šesté minutě bylo vyrovnáno. Úvod zápasu tak předznamenal průběh celé první půle. Domácí neustále dotahovaly jedno až dvoubrankové vedení Moravanek, několikrát skóre srovnaly, ale do vedení se jim nepodařilo jít ani jednou. 

Kuriozitou první půle byla její prostřední část, kdy více než tři stovky diváků téměř devět minut marně čekali na branku. Domácím se v této fázi zápasu nepodařilo proměnit několik slibných šancí, a to včetně sedmi metrového hodu. I díky tomu Zlín nakonec odcházel do kabin s jednobrankovým vedením v poměru devět ku deseti. 

Druhé dějství přineslo naprosto odlišný obraz hry. Ve zlínském dresu se rozstřílely především Kysučanová s Baškovou, zatímco domácí kupily jednu technickou chybu za druhou. Ve dvanácté minutě svítilo na tabuli skóre 10:18 a o vítězi tohoto duelu bylo prakticky rozhodnuto. 

Další pohroma pro domácí přišla ve 21. minutě. Kapitánka Humlová si ze srážky s hostující gólmankou odnesla zlomeninu zápěstí a letošní sezona pro ni skončila. Zápas se pak až do konce nesl v režii hostujícího celku, který nakonec zvítězil 18:29. Další domácí utkání sehrají házenkářky Lokomotivy v sobotu prvního března, kdy od 17 hodin hostí poslední Nitru. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy