Salon Prestige nabízí péči o vaši pokožku, omlazující procedury a také kosmetiku pro děti

Salon krásy Prestige v Karlových Varech nabízí služby zaměřené na celkové zkrášlení, zeštíhlení a také poradenství v oblasti domácí kosmetické péče.

dezinfekce

Salon Prestige v Karlových Varech se zaměřuje na omlazení pleti a celkové zkrášlení

Chcete být krásnější, štíhlejší, zdravější? Navštivte Salon Prestige v Karlových Varech! Salon disponuje odborným personálem, profesionálním přístrojovým vybavením, širokou nabídkou služeb a procedur.  Salon je mezi klientkami a kilenty oblíbený také z důvodu nabídky inovativní a oceňované kosmetiky Larens Wellu.

Při návštěvě salonu oceníte především příjemné prostředí, individuální klientský přístup a to vše pod jednou střechou v soukromé vile s možností využití blízkého parkoviště. Salon Prestige nabízí například tyto zkrášlovací služby:

  • omlazení pleti, rejuvenace

  • bezbolestná liposukce, zeštíhlení, kryolipolýza

  • permanentní make up, facelift, lifting obličeje

  • trvalé odstranění chloupků

  • přístrojová lymfodrenáž

  • procedury zaměřené na potlačení, odstranění akné či pigmentových skvrn

Novinkou v nabídce jsou 3 TOP dětské produkty od kosmetiky Larens

Nejen dnešní svátek nás inspiroval k vytvoření seznamu 3 TOP produktů pro děti od kosmetiky Larens aneb zdravé, milované a v bezpečí - takhle vypadá dětské štěstí

1. Biopeptide Serum Spray k péči o tělo a vlasy

Revoluční peptidové sérum určené k péči o tělo a vlasy založené na jedinečné receptuře Biopeptide Complex a Nutrivi vodě. Představuje multifunkční kosmeceutikum, které intenzivně regeneruje a vyživuje pokožku a vlasy. Představuje dlouhodobou ochranu proti nepříznivým vlivům vnějšího prostředí. Sérum má tišící a regenerační účinky.

2. Regenerační tělový krém SOS Skin Care

Intenzivně regenerační tělový krém s komplexem přírodních peptidů je vhodný pro suchou a zničenou pleť. Jeho receptura je založena na Biopeptide Complex a Nutrivi vodě. Obsahuje kombinací oligo a polypeptidů rybího kolagenu, kolagen, jinan dvoulaločný a aloe vera. Krém zajišťuje správnou úroveň hydratace a ochranu před škodlivými vlivy vnějších faktorů. Ideální na masáž. 

Naše rada: Larens SOS Skin Care je ideální pečující přípravek na rostoucí těhotenská bříška.

Dokonale hydratuje, jemně promastňuje a způsobuje, že pokožka se stává silná, pružná a připravená k roztahování. SOS Skin Care má přímo vysněnou konzistenci na masáže, pokud tedy neexistují žádné kontraindikace, doporučujeme každodenní (pravidelnost!) rituál s jemnou masáží, která chrání proti nechtěným striím, zlepší nejen prokrvení pokožky břicha, ale i prsou, hýždí a stehen.

3. Tekutý přípravek na čištění obličeje a těla Dermo Wash face & Body

Dermo tekutý přípravek na čištění obličeje a těla s Biopeptide Complex - komplexem přírodních peptidů rybího kolagenu. Receptura je založena na Nutrivi vodě. 

Spojení Biopeptide Complex, ektoinu, alantoinu, arganového oleje a výtažku z aloe vera, zajišťuje dokonalou hydrataci, zmírňuje podráždění a zarudnutí. Přípravek má seberegulační účinky, chrání buňky proti škodlivým vnějším faktorům. Produkt je určen pro každodenní péči o pokožku, zejména se sklonem k akné, problematickou a citlivou pleť.

Těšíme se na vaši návštěvu 

Salon Prestige Karlovy Vary
Adresa: Českých bratří 1034, Karlovy Vary, 36005
Telefon: +420 778 439 472 (Irena)

Telefon: +420 605 252 674 (Michaela)
Facebook: WellnessSpaPrestige
Web: www.salonprestige.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy