Cheb: Nejlepší sportovci a trenéři převzali ocenění (TV Západ)

V Kulturním centru Svoboda v Chebu se v pondělí 10. prosince uskutečnilo tradiční slavnostní vyhlášení nejlepších sportovců města za rok 2018. Ocenění předával spolu se starostou města Antonínem Jalovcem a tajemníkem Václavem Sýkorou i místostarosta Chebu Jiří Černý, který zároveň akci moderoval.

dezinfekce

V kategorii kolektivů mládež si cenu převzali členové dorostenecké štafety SKP Union Cheb - klubu atletiky ve složení Had, Vaidiš, Petrikovič a Sztrapek za 3. místo na MČR ve štafetě na 4 x 400 m.

Tři zlaté ve třech kategoriích na MS v Jihoafrické republice přivezla taneční skupina MAGIC STAR: Kolektiv show dance a disko dance 7-11 let, mažoretky 6-8 let a 10-12 let. 

Družstvo juniorů v reflexním luku LK Eska Cheb - Smažík ml., Bouda, Eisenreichová získali cenu za 4. místo na MČR v terčové lukostřelbě dorostu.

Další uznání přijalo družstvo juniorů TJ Lokomotiva Cheb - oddíl vzpírání ve složení Pastorek, Rybák, Dunka, Manhart, Kerďo, Šolla a Vrbka za 4. místo v 1. lize juniorských družstev. 

Tradičně úspěšné byl oddíl rádiového orientačního běhu a orientačního běhu Radioelektroniky Cheb. Dvě družstva – Gillarová, Chárová a Šimáčková a Novotná, Maierová a Doubravová, dovezla 1. a 2. místo z MČR ve štafetách.

Mezi dospělými týmy byl oceněn tým vodních záchranářů HZS Karlovarského kraje, stanice Cheb ve složení  Mařík, Zetocha, Procházka, Borecký a Tomášek. Ti získali dvě první místa, a to na MČR ve vodním záchranářství na Slezské Hartě a na Mistrovství záchranných týmů na vodní nádrži Pastviny.

Bodovali i dospělí lukostřelci - Hámor, Vejražka, Smažík st., Bouda za první místo na MČR.

Také členové TJ MG Cheb smíšené družstvo minigolf ve složení Nečekal, Tvrdý, Wolf, Fikar, Kruliš, Kadlec, Kadlecová, Nečekalová obdrželi cenu za 1. místo v 1. smíšené lize, vítězství v baráži o postup do extraligy na MČR v Rakovníku.

V kategorii mládež jednotlivci dostali ceny za LK Eska Cheb lukostřelkyně Martina Zikmundová, Petra Zikmundová, Smažíková a Eisenreichová, za duatlon členové PROFI SPORT Cheb Mansfeld, Srogoňová, Novák a Zoaitter, za výkony v minigolfu Kadlec a Cheníček, dále vzpěrači TJ Lokomotiva Cheb Dunka a Kerďo, sportovní gymnasta Pavel Ferling, orientační běžci Plevný, Doubravová, Novotná, Šimáčková, Fryšová, Nikodém, Liďáková, Svatek, Král a Trpák.

V kategorii dospělí uspěli – atlet Richter, z Jachtklubu Cheb Novotný, za Sportovní klub vozíčkářů západočeského regionu Cheb paralympionik Miroslav Hrbek, střelci z AVZO Cheb Glazer, Vávra a Kožený, lukostřelci Vejražka a Vaněk, a také reprezentant a účastník MS v silniční cyklistice U23 Karel Tyrpekl ml.

Mezi sportovními funkcionáři byli oceněni – trenér Martin Kroupa z Tenisklubu Cheb, předseda oddílu jezdectví TJ Agro Cheb Miloslav Šimáček, minigolfistka Marcela Nečekalová a dlouholetý člen oddílu basketbalu Miroslav Synek.

V kategorii trenéři si odnesli ocenění - Eva Šimáčková - trenérka oddílu jezdectví TJ Agro Cheb, Jaroslava Novotná z STS MAGIC STAR, Miloslav Šverdík - šéftrenér oddílu sportovní gymnastiky a Miroslav Vlach z Radioelektroniky Cheb.

Během slavnostního vyhlášení vystoupila také zpěvačka Kristina Kůtková.  


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy