Karlovy Vary: Řidič motocyklu utrpěl zranění neslučitelná se životem

V pátek 11. srpna letošního roku krátce po dvanácté hodině došlo v Karlových Varech k tragické dopravní nehodě nákladního automobilu a motocyklu.

dezinfekce

K té mělo dojít tak, že třiapadesátiletý řidič nákladního automobilu značky Mercedes s návěsem jel po pozemní komunikaci číslo I/6, směrem ze Sokolova do Ostrova v průběžném jízdním pruhu. Pětapadesátiletý řidič motocyklu značky Ducati vjížděl na uvedenou pozemní komunikaci na nájezdu ze Staré Role, kdy z připojovacího pruhu z dosud nezjištěných příčin vjel pod zadní část návěsu nákladní soupravy. 

Při dopravní nehodě utrpěl bohužel řidič motocyklu zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl. K dalšímu zranění osob nedošlo. 

Po dopravní nehodě se řidič nákladního automobilu podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. U řidiče motocyklu byla nařízena soudní pitva. 

Pozemní komunikace byla během vyšetřování několik hodin zcela uzavřena a policisté na místě odkláněli dopravu na objízdnou trasu. 

Přesná příčina a okolnosti tragické nehody jsou nadále v šetření policistů. 

nprap. Jan Bílek

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy