Mariánské Lázně: Blíží se 11. Noc boje, vyhrajte VIP vstup! (TV Západ)

Klub Muay Thai Ravána gym připravil již jedenáctý ročník galavečeru bojových sportů Noc boje v Mariánských Lázních. Pro návštěvníky se chystá 11 až 13 zápasů thajském boxu, K-1 a MMA.

dezinfekce

Na zimní stadionu se v sobotu 17. června od 19: 30 představí kromě sedmi místních bojovníků také borci ze západu Čech, ale i Slovenska a Německa. 

„Co se týče těch špičkových zápasů, tak přijede Vít Vokoun z Plzně. To je dneska docela extratřída. Ten kluk předvádí neskutečně tvrdé zápasy a myslím si, že předvede i perfektní akci tady a shodou okolností zápasí zrovna proti docela známému Petru Novotnému z Prahy z Mudroch teamu. Tento kluk už porazil několik zápasníků v Mariánských Lázních a myslím si, že oni dva předvedou fakt pecka zápas a bude to vlastně zápas večera. Před nimi v zápase bude Jan Kubec z České Lípy, který už u nás Mariánkách zápasil a předváděl taky úplně peckové zápasy. Ten kluk má přes padesát zápasů a to v K-1, v thajském boxu nebo v jakýchkoliv jiných plnokontaktních disciplínách,“ vyjmenoval hlavní organizátor akce Jaroslav Švehla. 

Jedinou takto rozsáhlou akci pořádanou zdejšími organizátory podpořilo město Mariánské Lázně. 

„Máme potvrzenou účast dvou špičkových boxerů z německého Norimberku. V minulém ročníku tak zápasili dva zápasníci ze stejného ze stejného klubu a předvedli tam neskutečný thai box, takže si myslím, že i to letos předvedou, ukázkový Muay Thai,“ dodal Švehla. 

Vstupenky na celý večer za 350 korun na osobu si máte možnost objednat v síti Ticketportal. Dva diváci naší televize mohou získat po dvou vstupenkách a jeden dokonce dva VIP vstupy v hodnotě 2400 korun, které zajišťují místa přímo u ringu a bohatý raut. Podmínky najdete na našem facebookovém a instagramovém profilu. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy