Ostrov: Na koncertech se představí Wilson, Jelen a Pražský Výběr (TV Západ)

I kvůli chystané zásadní rekonstrukci Domu kultury v Ostrově, která objekt od podzimu uzavře pro konání akcí, chce město navýšit podporu pro živou kulturu.

dezinfekce

Přibýt by měl jeden velký koncert, který tak doplní dva původně plánované od agentury Vlny. První z nich proběhne v sobotu 22. června v poutavé scenérii zámeckého parku. 

„Chtěla bych pozvat všechny příznivce, kteří mají rádi dosud a milovali dříve skupinu Genesis Classic, protože tady bude Ray Wilson, který bude hlavní hvězdou,“ uvedla Dita Poledníčková, vedoucí Odboru kultury města Ostrov. 

Jako předkapely se představí Kalandra revival band a Michal Prokop se svými Framus Five. Druhý koncert se uskuteční o měsíc později, přesněji v sobotu 20. července. Přijede oblíbená skupina Jelen, která nedávno zcela vyprodala O2 Arénu s novým albem Všechno bude dobrý. Během večera vystoupí také aktuální držitelka Českého slavíka v kategorii Objev roku Tereza Balonová. Další lahůdkou pak bude set od Kateřiny Marie Tiché, laureátky stejného ocenění a loňské bronzové Zpěvačky roku. 

„Každý rok město podporuje dva koncerty. Tím, že bude letos v podstatě omezen nebo uzavřen Dům kultury, tak jsme se snažili vyjít vstříc prosbě a zorganizovat ještě třetí koncert, který schválila Rada města i Zastupitelstvo města. A ten třetí koncert je Pražský výběr s předkapelou pražská Pumpa,“ dodala Poledníčková. 

Kultovní Pražský Výběr dorazí v původním složení s dvojicí bubeníků a jeho show plná hitů i novinek bude mimořádným zážitkem pro návštěvníky nejen z Karlovarského kraje. Místní ostrovští občané navíc mohou využít „voucher Ostrovák“. 

Až do 20. července si mohou v předprodejích zakoupit, po prokázání trvalého pobytu v Ostrově občanským průkazem, vstupenky za cenu 450 korun, na místě koncertu v den konání akce pak za 500 korun. 

Další informace o kulturním programu najdou zájemci v odkaze v textové části reportáže


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy