Sokolov: Na přehlídce Rockbeach vystoupí i Objev slavíka Pekař (TV Západ)

Letošní ročník sokolovské přehlídky rockových kapel pod širým nebem Rockbeach se uskuteční v sobotu 3. června na koupališti Michal. Tento, již 13. ročník, se třetí rok po sobě zahájí letní sezónu a odstartuje také provoz letního kina. Šestice kapel slibuje zajímavý hudební zážitek.

dezinfekce

„Začínáme v pět hodin odpoledne, abychom to trošku udělali spíše večerní. V pět hodin začínáme kapelou Pokračující závada. Další je potom V3SKA. Máme S.P.S, pak bude Vilém Čok a Bypass. Vrcholem večera by potom měl být Pekař. To je skokan roku ze Slavíka. Úplně poslední ve 23:30 by měl být Atmo Music,“ prozradil ředitel pořádajícího Městského domu kultury Ladislav Sedláček.

S mokrou variantou se nepočítá, počasí má být podle předpovědi příznivé.

„V sobotu má být hezky. Má být 24 stupňů. Takže s mokrou variantou ani nepočítáme. Ono to ani s mokrou variantou počítat úplně nejde. My jsme, myslím si, že dva roky zpátky, trošku zmokli, ale nikomu to nevadilo. Protože i letos je program hodně nabušený, tak se toho nebojíme, a věříme tomu, že nám bude všem pekelné vedro a že to bude žhavá Rockbeach party. Přijďte, protože ten program opravdu stojí za to,“ vyzval Sedláček.

Lístky v předprodeji vyjdou na 200 korun v Infocentru nebo v pokladně Kina Alfa. Za lístek přímo na místě konání akce pak návštěvníci zaplatí 250 korun.  

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy