Mariánské Lázně: Noc boje bude ve znamení dvanácti (TV Západ)

Dvanáct magických provazů se letos rozvlní podvanácté během Noci boje v Mariánských Lázních a to ve 12 soubojích. Letošní ročník slibuje zajímavé soupeření na zimní stadionu v Tyršově ulici v sobotu 25. května od 19:30.

dezinfekce

„Je to seriál galavečerů bojových sportů pod pravidly Muay Thai – thajský box, MMA a K1. Je to jedinečná akce bojových sportů v západočeském kraji takto velká. Program plánujeme na zhruba dvě hodiny, možná tři hodiny, ono záleží podle toho, jestli budou padat knockouty nebo ne. Také připravujeme vystoupení mistryně světa v pole dance, Dáda Pecinová předvede pole dance na tyči,“ uvedl pořadatel Noci Boje Jaroslav Švehla. 

Regionální bojovníci i bojovnice si budou moci poměřit síly se soupeři z celé České republiky. Místní sportovní klub bude mít jako tradičně svá želízka v ohni.

„Kdy půjdou tři bojovnice z našeho klubu Ravána Gym proti ostříleným soupeřkám z Tachova, Plzně a Prahy,“ dodal Švehla. 

K trojlístku se přidá také domácí 17letý junior Filip Hlavnička v souboji proti ašskému borci Chrisidisovi v kategorii do 63 kg. 

Lístky na akci, kterou každoročně podporuje i město Mariánské Lázně, jsou již v předprodeji v síti Ticketportal a pořadatelé navíc rozdělí 4 běžné a dvě V.I.P. vstupenky našim sledujícím. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vizovické Trnkobraní 2024

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024